Битови торби - различни размери

Торба с капак, ръчно съшита, от ръчно тъкана автентична вълнена тъкан с размери 21/26 см с вълнена дръжка. Отлична изработка и здравина. Подходяща не само за декорация, но и да се използва като чанта в ежедневието. Стара цена 22 лв. Нова цена 18 лв.

Торба с капак, ръчно съшита, от ръчно тъкана автентична вълнена тъкан с размери 20/30 см, от които 4 см ресни, с вълнена дръжка. Отлична изработка и здравина. Подходяща не само за декорация, но и да се използва като чанта в ежедневието. Стара цена 25 лв. Нова цена 20 лв.

Торба с капак, ръчно съшита, от ръчно тъкана автентична вълнена тъкан с размери 27/35 см с вълнена дръжка. Отлична изработка и здравина. Подходяща не само за декорация, но и да се използва като чанта в ежедневието. Стара цена 30 лв. Нова цена 25 лв.

Торба с капак, ръчно съшита, от ръчно тъкана автентична вълнена тъкан с размери 28/34 см, от които 4 см ресни, с вълнена дръжка. Отлична изработка и здравина. Подходяща не само за декорация, но и да се използва като чанта в ежедневието. Стара цена 30 лв. Нова цена 25 лв.

Торба с капак, ръчно съшита, от ръчно тъкана автентична вълнена тъкан с размери 31/45 см с вълнена дръжка. Отлична изработка и здравина. Подходяща не само за декорация, но и да се използва като чанта в ежедневието. Стара цена 40 лв. Нова цена 32 лв.

18,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 18,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!