Продукти от лавандула

Снимка 1 – Натурално лавандулово масло 2,1 мл, най-често използвано в ароматерапията. Цена 3 лв.

Снимка 2 Пакетче лавандула отгледана в Копривщица със закрепено малко шишенце /фиолка/ от 2.1 мл натурално лавандулово масло. Лавандуловото масло е най-използваното в ароматерапията. Може да се използва като успокояващо, антистресово средство, при проблеми със съня. За да прогоните молците от гардероба поставете торбичката с лавандулов цвят и/или парченца плат напръскайте с лавандулово масло и ги поставете в гардероба. Цена 5 лв. 

Снимка 3 Торбичка от ръчнотъкан памучен плат с размери 8/12 см запълнена с лавандула отгледана в Копривщица. Към торбичката е закрепено малко шишенце /фиолка/ от 2.1 мл натурално лавандулово масло. Лавандуловото масло е най-използваното в ароматерапията. Може да се използва като успокояващо, антистресово средство, при проблеми със съня. За да прогоните молците от гардероба поставете торбичката с лавандулов цвят и/или парченца плат напръскайте с лавандулово масло и ги поставете в гардероба. Цена 10 лв.

***
Добре дошли в нашата занаятчийска работилница - купчийница, продължение на първия частен сувенирен магазин в Копривщица, създаден през 1993 г., а сега и електронен сувенирен магазин "Млъчков".

3,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!