Битови торби

Торба с капак, ръчно съшита, от ръчно тъкана автентична тъкан от овча вълна с размери 16/22 см с вълнена дръжка. Отлична изработка и здравина. Чантата е с една преграда. Подходяща не само за декорация, но и да се използва като чанта в ежедневието. Стара цена - 19 лв, нова цена - 14 лв.

Торба с капак, ръчно съшита, от ръчно тъкана автентична тъкан от овча вълна с размери 27/33 см, от които 3 см ресни, с вълнена дръжка. Отлична изработка и здравина. Чантата е с една преграда. Подходяща не само за декорация, но и да се използва като чанта в ежедневието. Стара цена - 25 лв, нова цена - 20 лв.

Торба с капак, ръчно съшита, от ръчно тъкана автентична тъкан от овча вълна с размери 21/34 см, от които 3 см ресни, с вълнена дръжка. Отлична изработка и здравина. Чантата е с една преграда. Подходяща не само за декорация, но и да се използва като чанта в ежедневието. Стара цена - 25 лв, нова цена - 20 лв.

Торба с капак, ръчно съшита, от ръчно тъкана автентична тъкан от овча вълна с размери 33/32 см с вълнена дръжка. Отлична изработка и здравина. Чантата е с една преграда. Подходяща не само за декорация, но и да се използва като чанта в ежедневието. Стара цена - 30 лв, нова цена - 25 лв.

***
Добре дошли в нашата занаятчийска работилница - купчийница, продължение на първия частен сувенирен магазин в Копривщица, създаден през 1993 г., а сега и електронен сувенирен магазин "Млъчков".

19,00 лв. 14,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 14,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!