Битови торби

Торба с капак, ръчно съшита, от ръчно тъкана автентична наситеночервена вълнена тъкан с размери 19/32 см с вълнена дръжка. Отлична изработка и здравина. Подходяща не само за декорация, но и да се използва като чанта в ежедневието. Стара цена 20 лв, нова цена 15 лв.

Торба с капак, ръчно съшита, от ръчно тъкана автентична наситеночервена вълнена тъкан с размери 29/38 см с вълнена дръжка. Отлична изработка и здравина. Подходяща не само за декорация, но и да се използва като чанта в ежедневието.Стара цена 25 лв, нова цена 20 лв.

Торба с капак, ръчно съшита, от ръчно тъкана автентична наситеночервена вълнена тъкан с размери 30/40 см с вълнена дръжка. Отлична изработка и здравина. Подходяща не само за декорация, но и да се използва като чанта в ежедневието.Стара цена 25 лв, нова цена 20 лв.

Торба с капак, ръчно съшита, от ръчно тъкана автентична наситеночервена вълнена тъкан с размери 37/42 см с вълнена дръжка. Отлична изработка и здравина. Подходяща не само за декорация, но и да се използва като чанта в ежедневието.Стара цена 30 лв, нова цена 25 лв.

20,00 лв. 15,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!